Chrumkavý koláč s medvedím cesnakom

1 balenie štrúdľového cesta
150 g roztopeného masla
200 g mozarelly nakrájanej na plátky
50 g nastrúhaného parmezánu
2 hrste nasekaného medvedieho cesnaku
1 strúčik pretlačeného cesnaku
soľ, mleté čierne korenie

Postup:

Cesto rozbalíme a prvý plát položíme na maslom vymastenú okrúhlu formu na koláč. Cesto jemne nariasime do tvaru kruhu, potrieme roztopeným maslom zmiešaným s pretlačeným strúčikom cesnaku a štipkou soli, posypeme štvrtinou nasekaného medvedieho cesnaku, obložíme 3 - 4 plátkami nakrájanej mozarelly. Položíme ďalší plátok cesta a postup opakujeme. Na posledný plát poukladáme zvyšnú mozarelu, nasekaný medvedí cesnak a pečiem v rúre vyhriatej na 180 °C dozlatista asi 10 - 15 minút. Podávame s čerstvými lístkami medvedieho cesnaku.