Pizza s medvedím cesnakom

Potrebujeme:

Na cesto: 350 g hladkej špaldovej múky, soľ, čerstvo zomleté čierne korenie, 2 lyžice extra panenského olivového oleja, 200 ml teplej vody
Na posypanie: 3 lyžice extra panenského olivového oleja, 10 lístkov medvedieho cesnaku, 400 g zaváraných rajčín, 4 lístky nasekanej čerstvej bazalky, 200 g mozarelly, 50 g čiernych olív, 50 g kukurice, 3 zavárané feferónky

Postup:
Pripravíme si cesto. Do veľkej misy preosejeme múku, pridáme soľ a korenie, olivový olej, miesime a postupne pridávame teplú vodu. Vymiesime vláčne cesto, prikryjeme utierkou a necháme chvíľu postáť. Pripravíme si posýpku. Mozarellu nakájame na plátky. Na panvici zohrejeme olivový olej a chvíľu orestujeme nasekané lístky medvedieho cesnaku. Pridáme paradajky, bylinky, soľ, čierne korenie a poriadne zamiešame a dusíme asi 5 minút. Rúru vyhrejeme na 180 °C. Cesto rozdelíme na 4 časti a na pomúčenej doske z každej vyvaľkáme kruh s hrúbkou asi 5 milimetrov. Cesto potrieme olivovým olejom a dáme zľahka zapiecť do rúry asi na 2 - 3 minútky. Cesto vytiahneme, natrieme naň omáčku, poukladáme plátky mozarelly, posypeme kukuricou, čiernymi olivami a nakoniec pridáme feferónku. Pečieme dozlatista ďalších 7 - 10 minút. Podávame s lístkami čerstvého medvedieho cesnaku.