Krehké, vynikajúce a neodolateľné sú medvedie labky s gaštanovým pyré. Ak milujete kakao a gaštanové pyré, toto je ten najlepší sviatočný koláčik pre vás. Jeho prípravu, no najmä chrumkanie som si dokonale užila nielen ja ale aj celá moja rodina.
50 formičiek na medvedie labky, 180 g zmäknutého masla, 150 g práškového cukru, 2 žĺtky, 150 g gaštanového pyré, 250 g polohrubej múky, tuk na vymastenie formičiek, 2 lyžice kakaového prášku zmiešané so 4 lyžicami práškového cukru Labky chutia vynikajúco aj vtedy, keď ich ešte horúce obalíte v zmesi práškového a vanilkového cukru.
Medvedie labky s gaštanovým pyré
Vytlačiť recept
Porcie: 50 kusov
Čas prípravy:
Čas varenia/pečenia:
Nutrition facts:
200 calories
20 grams fat
Hodnotenie 5.0/5
( 1 počet hlasov )
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov
Tvorila som tie najčítanejšie lifestylové časopisy a popritom sa venovala svojmu hobby, blogovaniu o jedle. Teraz nastal ten správny čas, aby som spojila tieto svoje vášne a vytvorila lifestylový portál Medové motúzy plný skvelých článkov a receptov.