Únava vás počas dňa nezaskočí, ak si na obed pripravíte úžasne chutný šalát s pečenou červenou repou alias cviklou. Zelené lístky s octom balzamico, natenko nakrájaná červená repa a kozí syr… Skrátka dokonalá kombinácia.
500 g červenej repy, 250 g miešaných listov rukoly, baby špenátu, cviklových lístkov, 3 lyžice tekvicových semienok, 250 g čerstvého kozieho syra, 2 lyžičky čerstvého tymianu, 2 lyžičky balzamikového octu, 3 lyžice olivového oleja, 2 lyžice medu, lyžica citrónovej kôry Šalát vynikajúco chutí s akýmkoľvek lahodným mäkkým syrom, napríklad baby mozarellou, kozím camembertom či syrom Zlato.
Šalát s pečenou červenou repou
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov