Rýchly obed, to je táto moja pizza bez kysnutia s medvedím cesnakom. Dochucujem ju ešte pestom z medvedieho cesnaku. Náš Filip miluje kukuricu, preto nechýba ani v tomto vynikajúcom recepte.
Na cesto: 350 g hladkej špaldovej múky, soľ, čerstvo zomleté čierne korenie, 2 lyžice extra panenského olivového oleja, 200 ml teplej vody Pizzu bez kysnutia odávame s lístkami čerstvého medvedieho cesnaku. Pizza bez kysnutia s medvedím cesnakom
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Na posypanie: 3 lyžice extra panenského olivového oleja, 10 lístkov medvedieho cesnaku, 400 g zaváraných rajčín, 4 lístky nasekanej čerstvej bazalky, 200 g mozarelly, 50 g čiernych olív, 50 g kukurice, 3 zavárané feferónkyPostup
Tip Medových motúzov