Bryndzu doma milujeme. Z detstva si pamätám recept na bryndzové pečivo, ktoré robievala moja mamina. Nechýbalo na našom stole práve na Veľkú noc, ktorá je za dverami. Preto som ho pre vás opäť upiekla.
250 g masla, 250 g bryndze, 2 vajíčka, 400 g hladkej múky, 2 PL celej rasce Namiesto parmezánu môžeme použiť aj syr eidam.
Super párty recept: Výborné bryndzové pečivo
Vytlačiť recept
Porcie: 4 plechy
Čas prípravy:
Čas varenia/pečenia:
Nutrition facts:
200 calories
20 grams fat
Hodnotenie 4.0/5
( 14 počet hlasov )
Ingrediencie
Na potretie: 1 žĺtok, 1 PL mletej červenej papriky, 50 g strúhaného parmezánu
Postup
Tip Medových motúzov
Tvorila som tie najčítanejšie lifestylové časopisy a popritom sa venovala svojmu hobby, blogovaniu o jedle. Teraz nastal ten správny čas, aby som spojila tieto svoje vášne a vytvorila lifestylový portál Medové motúzy plný skvelých článkov a receptov.