Domáca zmrzlina, to je pochúťka. Pripravte si spolu so mnou jednoduchý a pritom taký dokonalý rebarborový parfait. Je to francúzsky mrazený dezert, ktorý milujú Parížania aj svetoví šéfkuchári. Vedeli ste, že parfait je predchodcom zmrzliny?
Na parfait: 1 plátok červenej želatíny, 3 žĺtky, 25 ml bieleho vína, 50 ml sirupu z čiernej bazy, 200 ml šľahačky, 100 g rebarborového džemu Parfait je dokonalá pochúťka na letné oslavy a nedeľné popoludnia.Úžasný predchodca zmrzliny: Jednoduchý rebarborový parfait
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Na sirup: 3 kusy stonkového zeleru, 2 lyžičky píniových orieškov, ½ vanilkového struku, 100 g cukru, 1 citrón, 100 ml šťavy z pomarančaPostup
Tip Medových motúzov