Grilovaný melón so sviežou chuťou mäty sa spája v tomto recepte. Melón sa síce griluje len „nasucho“, no chuť mätového pesta je veľmi bohatá. Stačí keď si k tejto dobrote privoniate a budú sa vám zbiehať slinky.
1 lyžicu agátového medu, 60 g lúpaných mandlí, 1 hrsť lístkov čerstvej mäty, 1 lyžica čerstvo vytlačenej citrónovej šťavy, 2 lyžice olivového oleja, 1 malý červený melón Ak ste sa rozhodli, že si do konca leta vylepšíte líniu, je „tukožrút“ červený melón vaším dokonalým spoločníkom! Naplánujte si raz za týždeň jeden melónový deň a aj počas ostatných dní si ho hojne vychutnávajte. Nebude vás sužovať neodolateľná chuť na sladké, či návaly vlčieho hladu, pocítite príval energie. A už po dvoch či troch týždňoch vás pohľad na ručičku váh príjemne prekvapí.Vynikajúci letný dezert: Grilovaný melón s mätovým pestom
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov