Horká aj biela čokoláda, mascarpone a malinové pyré. To sú základné ingrediencie mojej narodeninovej krásavice. Je to brownies torta s malinovým krémom. Zlupli sme za deň všetky jej poschodia.
Poschodová torta: 2 formy s priemerom 24 cm, 2 formy s priemerom 18 cm Na korpusy: 600 g 70% čokolády, 750 g masla, 400 g práškového cukru, 16 vajíčok, 220 g polohrubej múky, 1 vanilkový struk (alebo 1/2 lyžičky vanilkovej arómy) Na malinový krém: 5 vaječných bielkov, 240 g kryštálového cukru, 1 vanilkový cukor, 350 g masla štipka soli, 200 g čerstvých malín Na krém z bielej čokolády: 250 g tvarohu, 250 g mascarpone, 100 g bielej čokolády Namiesto malinového pyré môžeme použiť aj mangové či marakujové, obe chutia s čokoládovými korpusmi božsky. Čokoládové narodeniny: Brownies torta s malinovým krémom
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov