Nadýchané piškótové cesto s kakaom a navrchu kopec jahôd. To je môj mramorový koláč s jahodovým pyré. Pripravujem ho nielen z čerstvých, ale aj z mrazených jahôd a vždy chutí úžasne. Najlepší je, keď trochu postojí a chute sa pekne prepoja. Vyskúšajte, je jednoduchý.
6 vajíčok, 80 g kryštálového cukru, 1 vanilkový cukor, 50 ml roztopeného masla, 50 ml rumu, 200 g polohrubej múky, 2 lyžičky prášku do pečiva, štipka soli, maslo na vymastenie a múka na vysypanie formy, 3 lyžice kakaa, 350 g jahôd (môžu byť aj mrazené), 2 balíčky červenej želatíny, 2 lyžice kryštálového cukru, mandľové lupienky na posypanieVýborná pochúťka: Mramorový koláč s jahodovým pyré
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Postup