Hubárčenie prospieva telu aj duši 🙂 Veľmi sa teším, že keď dopíšem tento blog a napečieme korpusy na moju meninovú tortu, opäť vybehnem do lesa, s nádhernou vôňou a klímou, ktorá lieči telo aj dušu. Ak ste skutočne vášniví hubári, máte oproti mne ešte iednu výhodu. Určite viete, kde rastie poklad našich lesov, hliva ustricová. Dajte mi vedieť a ja vám na oplátku prezradím môj vynikajúci recept na neodolateľný hlivový paprikáš s domácimi haluškami.
PREČO OBJAVIŤ HLIVU V KUCHYNI
Konečne objavujem prírodnú lekárničku, ktorú v sebe skrýva hliva ustricová. Je vynikajúca na únavu, posilňuje telo v boji proti sezónnym ochoreniam, pomáha pri úprave metabolizmu cukrov a tukov. Je unikátnym životabudičom pre svaly a kĺby.
JANA ŠTRBKOVÁ
A to som ešte zďaleka nevymenovala všetky benefity, ktoré nám pochutnávanie si na nej prináša 🙂 Jenoducho je to teraz právom veľmi, veľmi módna huba 🙂 A tak predpokladám, že by sa mohol stať módnym aj tento môj hlivový paprikáš…
A tak ho pre vás ešte pekne odfotím, zredigujem svoj vylepšený recept a hneď vám ho aj pridám ako skvostnú delikatesu na obed či večeru.