Úžasný tekvicový cheesecake je najlepší s vianočným korením a s vanilkou. Je krémový a lahodný, pretože obsahuje špeciálnu ingredienciu. Je ňou šťavnatá a zdravá tekvica. Úžasný tekvicový cheesecake je preto láska, ktorej podľahnú všetci gurmáni.
Toto je môj špeciálny vianočný tekvicový cheesecake. Upečiete ho bez klasického cukru, len s medom. Rozvonia ho perníkové korenie a pravá vanilka.
ZAMILUJTE SA SPOLU SO MNOU… DO ADVENTNÉHO PEČENIA.
Tento úžasný tekvicový cheesecake obsahuje poctivé domáce suroviny a je taký chutný, že sa určite stane jedným z vašich najobľúbenejších vianočných superkoláčov. Výhodou tohoto cheesecakeu je, že si môžeme sami regulovať množstvo cukru, ktoré sme použili, alebo ho pripraviť aj úplne bez neho. Domáce medovníčky môžeme upiecť len s medom a do plnky môžeme pridať tiež namiesto cukru pravý sladučký med, ktorý má skvelú chuť a navyše je aj veľmi zdravý. Ako včelárka odporúčam na pečenie medovníčkov a do plnky v tomto recepte slnečnicový med. Má krásnu, karamelovú farbu a výraznú, medovú chuť. Slnečnicový med máme takmer celoročne v ponuke u nás vo včelnici Medové motúzy.
A prečo použiť do tohoto koláča tekvicu?
Lebo tekvica je veľmi šťavnatá, chutná a zdravá. Koláčik s ňou je veľmi vláčny a zaujímavý. Ako dobrotu aj liek ju využívali už staré národy a dnes vieme, že je vynikajúcou plodinou, ktorá podporuje látkovú výmenu a je súčasťou detoxikačných kúr.