fbpx
Domov Videorecepty VIDEORECEPT Restovaná kuracia pečeň na horčici s hriankami

VIDEORECEPT Restovaná kuracia pečeň na horčici s hriankami

Autorka Jana Štrbková
restovaná pečeň na horčici

Perfektné víkendové raňajky, to je pre mňa pohoda a kuracia pečeň, ktorú pripravujem aj na horčici a chutí fakt skvelo. K nej si upečiem hrianky, nasekám petržlenovú vňať, urobím kávičku a na terase vychutnávam oddych.

restovaná pečeň na horčici

VIDEORECEPT Restovaná kuracia pečeň na horčici s hriankami

Vytlačiť recept
Porcie: 2 Čas prípravy: Čas varenia/pečenia:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Hodnotenie 5.0/5
( 2 počet hlasov )

Ingrediencie

1 lyžica oleja, 150 g kuracích pečienok, 1 jarná cibuľka, 1 lyžica horčice, soľ a mleté čierne korenie podľa chuti, zväzok petržlenovej vňate

Postup

  1. Pečienku očistíme a nakrájame na menšie kúsky. V menšom hrnci rozohrejeme olej, pridáme pečienku a restujeme, kým sa zatiahne. Pridáme umytú a nadrobno nakrájanú jarnú cibuľku aj s vňaťou a chvíľu restujeme, môžeme podliať trochou vody.
  2. Keď sa voda odparí, pridáme horčicu a ešte chvíľu za stáleho miešania restujeme.
  3. Hotovú pečienku dochutíme čerstvo zomletým čiernym korením a nakoniec soľou.
  4. Posypeme najemno nasekanou petržlenovou vňaťou.

Tip Medových motúzov

Podávame s hriankami, ktoré môžeme potrieť cesnakom.


VIDEORECEPT: Restovaná kuracia pečeň na horčici a hriankach

Chcete vidieť ako vo svojej kuchyni pripravujem tento skvelý recept, vrestovaná kuracia pečeň na horčici a hriankach? Pozrite si môj videorecept z youtube kanála Medové motúzy.


Ešte si prečítajte

Zanechať komentár

* Použitím tohto formulára súhlasíte s uložením a spracovaním vašich údajov na tejto webovej stránke.

VA-146072466-1