Vynikajúca avokádová nátierka, guacamole sa pripravovala už u Aztékov. Toto jedlo milujú Mexičania a aj my v Medových motúzoch. Túto dobrotu pripravujem ako nátierku, výborne chutí na opečených hriankach.
Vynikajúca avokádová nátierka, guacamole sa pripravovala už u Aztékov. Toto jedlo milujú Mexičania a aj my v Medových motúzoch. Túto dobrotu pripravujem ako nátierku, výborne chutí na opečených hriankach.
1 avokádo. 1 paradajka, 1 strúčik cesnaku, 1 jarná cibuľka, 1 chilli paprička, šťava z 1 citróna, čerstvo zomleté čierne korenie, soľ Citrónovú šťavu nalievajte na vydlabanú dužinu avokáda hneď, inak začne hnednúť.
Avokádová nátierka
Vytlačiť recept
Čas prípravy:
Nutrition facts:
200 calories
20 grams fat
Hodnotenie 5.0/5
( 1 počet hlasov )
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov
Tvorila som tie najčítanejšie lifestylové časopisy a popritom sa venovala svojmu hobby, blogovaniu o jedle. Teraz nastal ten správny čas, aby som spojila tieto svoje vášne a vytvorila lifestylový portál Medové motúzy plný skvelých článkov a receptov.