Jednoduché a pritom také gurmánsky dokonalé jedlo je bravčová panenka na bylinkách a slaninke, ktorú podávam s opekanými zemiakmi. Mäso je lahodné a šťavnaté a nakrájané na tenké plátky chutí všetkým generiáciám v našej rodine.
600 g bravčovej panenky, 2 lyžice olivového oleja, 2 strúčiky cesnaku, 2 lyžičky citrónovej šťavy, čerstvo zomleté čierne korenie, 2 vetvičky tymianu, 2 vetvičky rozmarínu, 4 lístky šalvie, 150 g gazdovskej slaniny, 500 g nových zemiakov, rasca, mletá červená paprika, zväzok petržlenovej vňate Bravčová panenka výborne chutí s listovým aj uhorkovým šalátom. Bravčová panenka na bylinkách
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov