fbpx
Domov Dobroty pre deti Jednoduché a také dokonalé: Černice v čokoláde

Jednoduché a také dokonalé: Černice v čokoláde

Autorka Jana Štrbková
černice v čokoláde recept

V záhrade je kopec ovocia a doma na prázdninách je zas kopec maškrtných školákov. To je skvelá kombinácia na tvorenie zdravých a jednoduchých dezertov, ako sú černice v čokoláde. Drobné pršteky si poradia so zberom bobúľ, ich namáčaním v čokoláde aj zdobením všetkého druhu.

černice v čokoláde recept

Jednoduché a také dokonalé: Černice v čokoláde

Vytlačiť recept
Porcie: 50 ks Čas prípravy: Čas varenia/pečenia:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Hodnotenie 5.0/5
( 1 počet hlasov )

Ingrediencie

300 g černíc, 100 g čokolády na varenie, cukrové ozdoby

Postup

  1. Černice umyjeme a osušíme.
  2. Čokládu rozpustíme vo vodnom kúpeli.
  3. Vždy po jednom na špajdľu napichávame černicu a namáčame ju do roztopenej čokolády. Nakoniec dozdobíme cukrovými ozdobami.
  4. Dáme zaschnúť do chladničky.
  5. U nás doma dobrota vydrží maximálne hodinu.

Tip Medových motúzov

Na recept môžeme použiť aj neodstopkované jahody. Tie namáčame do čokolády držiac ich za zelené lístky.

Ešte si prečítajte

Zanechať komentár

* Použitím tohto formulára súhlasíte s uložením a spracovaním vašich údajov na tejto webovej stránke.

VA-146072466-1