Vynikajúce restované kuracie prsia s krémovou omáčkou z medvedieho cesnaku. Je to úplne božský recept, ktorý robievam len raz za rok, v sezóne medvedieho cesnaku. A navyše je jednoduchý a rýchly.
600 g kuracích pŕs, 4 lyžice mangalicovej masti, soľ, mleté biele korenie, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, 50 ml bieleho vína, 1 jarná cibuľka, 30 lístkov medvedieho cesnaku, 1 smotana na šľahanie Kuracie prsia s omáčkou z medvedieho cesnaku podávame so zemiakovou kašoou. Kuracie prsia s omáčkou z medvedieho cesnaku
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov
2 komentáre
Aká smotana tam ide lebo na začiatku píšete na šľahanie a v postupe je kyslá???
Dobrý deň, lahodnejšia je sladká smotana. Ale ja skutočne používam aj kyslú smotanu alebo jogurt – čo mám po ruke. Ďakujem za upozornenie, v recepte zjednotím na sladkú smotanu. Krásny deň. Jana