Marcové slniečko vytiahlo zo zeme nádherné fialky a tak nimi dozdobme špeciálnu sladkosť. Je to medová torta s karamelovou plnkou a s fialkami. Je dokonalá, úžasná, veď vyskúšajte. Je hviezdou mojej úspešnej knihy Moja medová kuchárka, ktorú kúpite v mojom e-shope. Piekla som ju aj 28.3.2023 pred kamerami v Teleráne a mala veľký úspech.
Potrebujeme na 1 tortovú formu s priemerom 18 cm: 4 vajíčka, 1 lyžičku sódy bikarbony, 250 g medu, 150 g hladkej múky Vedeli ste, že fialky sú jedlé? Tak túto voňavú prírodnú ozdobu môžete hneď aj zjesť.Medová torta s karamelovou plnkou a s fialkami
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Na cesto:
Na plnku:
400 g trstinového cukru, 250 ml vody, 250 ml šľahačkovej smotany, 500 g masla, dreň z jedného vanilkového strukuPostup
Tip Medových motúzov