Toto je dokonalá kombinácia jemného piškótového cesta a nadýchaného tvarohového krému. Dobrotu som ešte dochutila domácim jahodovým džemom, vanilkou, jahodami a bobuľovým ovocím.
Na cesto: 8 vajíčok, 220 g práškového cukru, štipku soli, 50 g polohrubej múky, 1 lyžička prášku do pečiva Aby sa šľahačka dobre vyšľahala, pripravujte ju studenú, priamo z chladničky. Nedeľný dezert: Jahodová torta so šľahačkou
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Na plnku: 600 g hladkého tvarohu, 200 ml 33% smotany na šľahanie, 1 balenie želatíny v prášku, 2 balenia vanilkového cukru
Na potretie korpusu: 150 g domáceho jahodového džemu
Na dozdobenie: 200 g jahôd, 200 g bobuľového ovociaPostup
Tip Medových motúzov