Mediteránna paradajková nátierka je svieža ako vánok na pobreží malebného Grécka. Perfektnú chuť jej dodávajú sušené paradajky, mandle aj čerstvý syr a bylinky. Vyskúšajte, je to skvelý snack.
1 strúčik cesnaku, 4 vetvičky bazalky, 120 g sušených paradajok v oleji, 50 g mandlí, 1 – 2 lyžice olivového oleja, 200 g bylinného smotanového syra, 2 lyžice kečupu, soľ, čierne korenie Bazalka je vynikajúca bylinka, ktorá nádherne vonia, výborne chutí a navyše je zdravá. Prispieva k dobrému tráveniu, prirodzene posilňuje imunitu, má protizápalové a antivírusové účinky. Navyše aj podporuje chuť na jedlo. Hodí sa najmä k paradajkovým jedlám.Paradajková nátierka
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov