Teplé sladké rožky vo vnútri roztopená čokoláda, na stole horúce kakao a v očiach slasť. Tak vyzerá dokonalá desiata pre labužníkov, ktorá skrášli deň. Presne preto som pre vás pripravila domáce kváskové rožky plnené čokoládou. Sú hebučké a rozplývajú sa na jazyku.
Na rozkvas: 2 lyžice špaldového kvásku, 100 g špaldovej hladkej múky, 100 ml vlažnej vody Nakoniec môžeme posypať práškovým cukrom. Podávame s teplým kakaom alebo s bielou kávou.Pre čokoholikov: Domáce kváskové rožky plnené čokoládou
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Cesto: 200 g rozkvasu, 500 g špaldovej múky, 80 g kryštálového cukru, 170 ml vlažného mlieka, 1 vajíčko, 100 g roztopeného vlažného masla, 1/2 kávovej lyžičky soli
Na plnku: 100 g 70% čokolády nakrájanej nadrobno
Na potretie: 1 vajíčkoPostup
Tip Medových motúzov