Vynikajúci obed a večera, to je pstruh lososovitý s bylinkovou krustou. Milujem ho s pečenými zemiakmi a domácim chrenovým dipom. Protivírusová lahôdka.
80 ml extra panenského olivového oleja, 1 kg zemiakov, 10 strúčikov cesnaku, morská soľ a čerstvo zomleté čierne korenie, 1 lyžica celej rasce, 2 strúčiky cesnaku zvlášť na pretlačenie, zväzok čerstvo nasekanej petržlenovej vňate, 1 lyžička, tymiánových lístkov, 2 lyžičky citrónovej kôry, 35 g pšenových vločiek, 500 g filetu zo pstruha, 2 lyžice nakladaného strúhaného chrenu Na citrónovo chrenový dip: 240 g kyslej smotany, 2 lyžice nakladaného strúhaného chrenu, 1 lyžica čerstvo vytlačenej citrónovej šťavyIngrediencie
Postup