Táto pudingová jablková torta je dokonalá, pretože je taká úžasne chutná a šťavnatá. Jej chuť milujem od detstva a úplne 100% rovnako mi chutí aj dnes. Vyskúšajte, je perfektná. Pripravovala som ju aj 7.3.24 v Teleráne na Markíze.
Potrebujeme na 1 tortovú formu s priemerom 22 cm: 1 kg jabĺk, 3 klinčeky, 2 lyžičky citrónovej šťavy, 8 lyžíc kryštálového cukru, 2 balíčky vanilkového pudingového prášku, 1 balenie podlhovastých cukrárskych piškót, 400 ml smotany na šľahanie (40 %), škoricový cukor Moja najobľúbenejšia pudingová jablková torta. Foto: Filip ŠTRBKA Vychladená píškótová jablková torta. Príprava, foodstyling, foto: Jana ŠTRBKOVÁ 6. Vyšľaháme smotanu a naaranžujeme je na tortu Piškótová jabková torta so smotanou. Príprava receptu, foodstyling, foto: Jana ŠTRBKOVÁ 7. Nakoniec posypeme škoricou. Nakoniec posypeme pudingovú tortu škoricou. Príprava receptu, foodstyling: Jana ŠTRBKOVÁ, foto: Filip ŠTRBKA Namiesto jabĺk v tejto torte môžeme použiť aj hrušky alebo slivky.
Pudingová jablková torta
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov