Čučoriedky sú životabudič, preto som ich do tejto torty nasypala kopec. Sú v tvarohovom kréme aj ako šťavnatá ozdoba. Táto čučoriedková torta s tvarohom je hotová šup-šup a navyše aj veľmi jednoduchá. Korups je z piškótového cesta, ktoré volám hop do misky. No a na jazyku sa rozplýva aj preto, že do nej pridávam obľúbenú želatínu.
Na korpus: 4 vajíčka, 4 lyžice práškového cukru, 50 g roztopeného masla, 4 lyžice polohrubej múky, 1/2 balíčka prášku do pečiva Namiesto čučoriedok môžeme použiť aj maliny.Rozplýva sa na jazyku: Čučoriedková torta s tvarohom
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Na plnku: 500 g hladkého tvarohu, 200 g čerstvých čučoriedok, 2 lyžice práškového cukru, 1 balíček želatínového stužovača za studena
Na dozdobenie: 1 želatína v prášku, 100 g čerstvých čučoriedokPostup
Tip Medových motúzov