Snehové pusinky sú trendy a aj doma si upečiete tak, že budú chutiť ako v luxusnej cukrárni. Úplne neprekonateľné sú s ľahučkou šľahačkou a s jahodami. Podľa môjho receptu ich budete mať zvonka pekne chrumkavé a zvnútra hebké a mäkké.
Na pusinky: 6 bielkov, 180 g krupicového cukru, 180 g preosiateho práškového cukru Príprava receptu, foodstyling a foto: Jana Štrbková Príprava receptu, foodstyling, foto: Jana Štrbková Pusinky plníme vždy pred podávaním. V uzatvorenej nádobe vydržia aj niekoľko dní.
Snehové pusinky s ľahučkou šľahačkou a jahodami
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Na plnku: 150 g jahôd, 400 ml aspoň 33% smotany na šľahanie, 2 PL práškového cukru, 1 PL vanilkovej pasty
Na omáčku: 250 g jahôdPostup
Tip Medových motúzov