Mäsové guľky s cviklou sú u nás doma najobľúbenejšou rýchlou večerou. A tak ich pripravujem hneď na niekoľko spôsobov, do týchto som pridala aj nasekanú petržlenovú vňať a chutia skvelo. Vyskúšajte.
500 g mletého bravčového mäsa, 300 g strúhanej cvikly - červenej repy, 4 strúčiky cesnaku, 1 cibuľa šalotka, 1 lyžička soli, 1 lyžička mletého čierneho korenia, 1 lžička karí korenia, 1 vajce, 1 lyžička sušeného majoránu, 2 hrste naskanej petržlenovej vňate, 1 lyžica masti Mäsové guľky podávame so zemiakovou kašou ale výborne chutia aj s tekvicovo-cviklovým či paštrnákovým pyré.
Šťavnaté a extra chutné: Mäsové guľky s cviklou a bylinkami
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov