Ryžový nákyp s broskyňami je spojením mojich dvoch obľúbených jedál: klasického ryžového nákypu a šťavnatých broskýň. Je šťavnatý a tak dobre dochutený, že zo stola zmizne raz – dva.
300 g guľatozrnnej ryže, 1 l plnotučného mlieka, 200 g masla, 100 g medu, štipky soli, kôra z jedného citróna, 5 vajec, 4 broskyne, maslo na vymastenie formy. 1 lyžička mletej škorice Nákyp môžeme upiecť aj z broskyňového kompótu.
Šťavnatý a taký chutný: Ryžový nákyp s broskyňami a snehovou čiapočkou
Vytlačiť recept
Porcie: 6
Čas prípravy:
Čas varenia/pečenia:
Nutrition facts:
200 calories
20 grams fat
Hodnotenie 4.2/5
( 9 počet hlasov )
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov
Tvorila som tie najčítanejšie lifestylové časopisy a popritom sa venovala svojmu hobby, blogovaniu o jedle. Teraz nastal ten správny čas, aby som spojila tieto svoje vášne a vytvorila lifestylový portál Medové motúzy plný skvelých článkov a receptov.