Dokonalá pochúťka, to je tento šťavnatý kakaový koláč s cviklou. Veľmi rada ho pripravujem na víkend, pretože je vynikajúci a sýty a milujeme ho ako desiatu či olovrant na našich potulkách prírodou. A jeho ďalšia megavýhoda? Je totálne jednoduchý.
Tortová forma s priemerom 22 cm: 185 g hladkej špaldovej múky, 25 g kakaového prášku, 120 g kryštálového cukru, 100 g medu, 125 g masla, 2 vajíčka, 250 ml mlieka, 1 lyžička vanilkového extraktu, 260 g červenej repy Môžeme posypať najemno zomletými mandľami.
Šťavnatý kakaový koláč s cviklou
Vytlačiť recept
Porcie: 12
Čas prípravy:
Čas varenia/pečenia:
Nutrition facts:
200 calories
20 grams fat
Hodnotenie 3.3/5
( 3 počet hlasov )
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov
Tvorila som tie najčítanejšie lifestylové časopisy a popritom sa venovala svojmu hobby, blogovaniu o jedle. Teraz nastal ten správny čas, aby som spojila tieto svoje vášne a vytvorila lifestylový portál Medové motúzy plný skvelých článkov a receptov.