Je taký plnotučný a plnochutný, že ho musíte zjesť s veľkým mňamkaním. Môj pravý francúzsky slaný quiche so smotanou, slaninkou a pórom. Je skvelý. Vyskúšajte ho doma priprvuť aj vy a budete za hviezdy.
Na cesto: 250 g hladkej špaldovej múky, 125 g masla, 25 ml vody, soľ, Plnky si môžete vytvárať od výmyslu sveta. Pokojne použite namiesto póriak jarnú cibuľku, papriku, či pretlačený cesnakÚžasná chuť Paríža: Pravý francúzsky slaný quiche
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Na plnku: 250 ml smotany, 125 ml mlieka, 3 – 4 vajcia, soľ, 150 g póru, 150 g slaniny, mladú červenú repu na ozdobenie, čerstvo zomleté čierne korenie, 100 g nastrúhaného syra typu gruyer, čedar alebo camembertPostup
Tip Medových motúzov