Toto musíte ochutnať. Fašírky dochutené rozmixovaným stopkovým zelerom, medom, mletým zázvorom a slaninkou sú božské. Tieto fašírky so slaninkou pečené v rúre obaľujem vždy domácou celozrnnou strúhankou. Obrovské mňam to je.
500 g mletého hovädzieho mäsa, 500 g mletého bravčového mäsa, 1 cibuľa, 1 stonka stopkového zeleru, 20 lyžíc domácej celozrnnej strúhanky, 2 lyžice tekutého medu, 2 lyžice horčice, 1/2 lyžice mletého čierneho korenia, 1 lyžička mletého zázvoru, 1/2 lyžičky mletej kurkumy, 3 lyžice nasekanej vňate ligurčeka alebo petržlenovej vňate, 1 lyžička soli, 60 g údenej slaniny, masť na vymastenie pekáča Fašírky môžeme posypať čerstvo upraženými mandľovými lupipenkami.Úžasne chutné: Fašírky so slaninkou pečené v rúre
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov