Výborné dusené hovädzie mäso na hrášku s opečenou čerstvou klobáskou. To je vynikajúci a sýty obed, ktorý bude chutiť všetkým gurmánom. A pre kuchárky je veľmi jednoduchý na prípravu.
300 g hovädzieho pliecka, čierne korenie, mletá červená paprika, 1 lyžica horčice, 2 PL bravčovej masti, 1 cibuľa, 150 g čerstvej údenej klobásy, 150 g hrášku Hovädzie na hrášku podávame s hráškovou ryžou. Výborný tip na obed: Dusené hovädzie mäso na hrášku
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov
2 komentáre
Prosim Vas, v ktorom bode sa pridava mrkva, petrzlen a zeler. Mohla by ste to tam prosim doplnit? Dakujem.
Dobrý deň prajem, odstránila som zeleninu z ingrediencií, tento receptík je len s hráškom. Teda postup bol správne. Ďakujem veľmi pekne za upozornenie a želám veľa šťastných chvíľ pri varení a pečení.