Špargľový šaláť s pravou holandskou omáčkou, to je dvojica, ktorá chutí skvelo. Pripravila som ju dnes pre vás s lahodným šalátom z mladých zemiakov a reďkovky. Je to výborný, jednoduchý a zdravý obed.
500 g zelenej špargle, 500 g nových zemiakov, 1 zväzok reďkovky, 1 zväzok petržlenovej vňate, 1 lyžička rasce, 1 lyžica roztopeného masla, soľ, čerstvo zomleté čierne korenie Šalát posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou alebo pažítkou. Zdravý obed: Špargľový šalát s holandskou omáčkou
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Na holandkú omáčku: 3 žĺtky z veľkých vajec, 1/2 lyžičky celého bieleho korenia, 250 g masla, 3 lyžice bieleho vínneho octu, 1 čerstvý bobkový list, 1/2 lyžičky citrónovej šťavy, soľPostup
Tip Medových motúzov